Ziyaret ve incelemelere hız verdi

Kaymakam Bünyamin Karaloğlu Özel Eğitim Meslek Okulunda

Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin son günlerine yaklaşılırken eğitim kurumlarına yaptığı ziyaret ve incelemelere hız verdi.

İlçeye bağlı köy ve beldelere yaptığı ziyaretlerde de oralardaki okullara da ziyarette bulunan Kaymakam Karaloğlu, ilçe merkezinde bu kez çeşitli alanlarda eğitim başarıları bulunan hatta geçtiğimiz dönemde Bolu'da yapılan "Osmanlı Mutfak Günleri" isimli yarışmada kazandıkları madalyalarla Simav'ın ilk altın madalyalı aşçıları olan Simav Özel Eğitim Meslek Okulu’nun başarısını öğrenen Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, okul müdürü Tayyer Madak ile birlikte eğitim sınıflarını tek tek dolaşarak mesleki eğitim konusunda öğrencilerle ve onları eğiten öğretmenlerle kısa sohbetlerde bulundu.

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi’nin de katıldığı ziyarette kaymakam Karaloğlu ayrıca öğrencilerin durumu ve sınıflardaki eksikler hakkında öğretmenlerden ve okul idaresinden bilgi aldı.

08 Haz 2023 - 11:45 Kütahya/ Simav- Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.