Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik

Tavşanlı’da Trafik Haftası nedeniyle "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" etkinliği düzenlendi.

Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik

fotoTavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerince yapılan  etkinliğine Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz,, İlçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay,, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selahi Kayar, Emniyet ve Jandarma trafik  personeli katıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Trafik Haftası  nedeni ile   hayata geçirilen "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" sloganının  etkin olarak kullanılması ve tanıtılması amacıyla tüm il ve ilçelerde eş zamanlı olarak düzenlendi. Denetim Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz koordinesinde ilçede trafiğin  akıcı olduğu  Tunçbilek Caddesi Moymul Ortaokulu ve Emet Işıklı  Kavşakta  yapıldı.Denetim sırasında gerçekleştirilen etkinlikte,İlçe  Emniyet ve Jandarma Trafik ekipleri  tarafından vatandaşlara ve sürücülere trafik kuralları ile ilgili bilgiler aktarıldı, broşür dağıtıldı.

fotoEtkinlikte konuşan Kaymakam Kanyılmaz , "İçişleri Bakanlığımız tarafından, "Öncelikle Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" sloganıyla, 2022 yılı " Yaya Öncelikli Trafik " yılı ilan edilmişti. Ve ülkemiz  genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek kampanya yapılması kararlaştırıldı. Bu nedenle  denetlemelerde  uyarılarda bulunuyoruz. “ ifadelerine yer verdi.


 


Paylaş: 

Okur Yorumları

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

Yorum Yaz