“Yatırım Yapan Kazanacak Senaryo Yapan Kaybedecek”

“Yatırım Yapan Kazanacak Senaryo Yapan Kaybedecek”

2020 yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, DPÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Atilla Batur, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, bölge ve il müdürleri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Dr. Ömer Toraman, “2019 yılındaki kullanılan ödeneklerin 2020 yılında da artırılması için el birliğiyle gayret göstereceğiz ve yapımı devam eden, seviyesi ilerlemiş işleri öncelikli olmak kaydıyla süratle tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmak için gayret göstereceğiz” dedi.

“YATIRIM YAPAN KAZANACAK, SENARYO YAZAN KAYBEDECEK”

Güçlü bir ekonomi ve potansiyele sahip olan Türkiye’nin 2018 yılında yaşanan spekülatif saldırılardan başarıyla çıktığını kaydeden Vali Toraman, “Ekonomik saldırıları planlayanlar, düzenleyenler çok daha kötü bir netice beklerken Türk ekonomisi ciddi bir direnç gösterdi; döviz üzerindeki spekülasyonu dengeledi, stabil hale getirdi. Türkiye’nin ekonomisi güçlü ve potansiyeli yüksek. Dolayısıyla bu ülkenin geleceğine güvenen, yatırım yapanlar daima kazanacak, senaryo yazmaya çalışanlar ise daima kaybedeceklerdir” diye konuştu.

Vali Toraman’ın konuşmasının ardından 2019 - 2020 yatırımları hakkında bölge ve il müdürleri sunum eşliğinde bilgiler verdi.

2020 yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı soru ve görüşlerin alınmasının ardından sona erdi.

30 Oca 2020 - 11:20 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.