Yağış yine geliyor

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden Kütahya geneli Sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı

08.06.2023 Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren beklenen yağışla ilgili, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Gök gürültülü sağanak yağışın, Kütahya ve Bilecik illeri geneli ile Bursa ilinin güney ve doğu (Büyükorhan, Orhaneli, Harmancık, Keles, İnegöl, Yenişehir), Eskişehir’in batı (Seyitgazi, İnönü Han, Sarıcakaya, Mihalgazi) kesimlerinde kuvvetli olması beklenmektedir. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

07 Haz 2023 - 14:30 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.