VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN AA’YA 98. YIL ZİYARETİ

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN AA’YA 98. YIL ZİYARETİ

Ziyarette, Kütahya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay da hazır bulundu.

“ANADOLU AJANSI GÜZEL ÖRNEKLERİMİZDEN BİRİ”

Anadolu Ajansı’nın 98. Yılını tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, AA’nın habercilik anlamında güzel bir örnek olduğunu söyledi. Haber yapma hürriyeti kadar sorumluluğun da önemine dikkat çeken Vali Nayir, “Bizim, geleneğini oluşturmuş, bugüne kadar değişik tecrübeler yaşamış kuruluşumuz çok az. Anadolu Ajansı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir armağanı olarak cumhuriyetin ilk yıllarından beri önemli merhalelerde görev almış, milli sorumluluğu hissettiren haberler yapmış ve bugüne kadar gelmiş. Bizler haberleşme hürriyetinin aynı zamanda bir sorumluluk da getirdiğini biliyoruz. Vatandaşımızın haber alma hürriyeti olduğu gibi sizlerin de bu haberi oluşturmada hürriyetiniz kadar bir sorumluluk duygunuz olması gerektiğine inanıyoruz. Anadolu Ajansımız bizim güzel örneklerimizden biri. Ülke menfaatine, milli birlik ve bütünlük düşüncesi ile birlikte haberciliği de uyumlaştırarak yapan, o konuda bağımsızlığını da muhafaza eden bir teşkilatımız olarak bizim gurur duyduğumuz bir yapı. Her sene çıkarmış olduğunuz bir almanakla da yılın özetini çıkarıyor, geleceğe bir miras ve hafıza bırakmış oluyorsunuz. Bunlar ülkeler için önemli zenginlikler. Biz sizin bu dinamiklerinizden de ülkemizin diğer kurumlarının istifade edeceğini biliyoruz. Ülke çapındaki bütün ajans yetkililerinin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. İlimizde yürüttüğünüz faaliyetlerin de hayırlı uğurlu olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Muharrem Cin, AA'nın çalışmaları hakkında Vali Ahmet Hamdi Nayir’e bilgiler verdi.

09 Nis 2018 - 11:43 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.