TOBB'un Projesi Tavşanlı'da Taçlandı

TOBBun Projesi Tavşanlıda Taçlandı

TOBB Kadın Girişimciler kurulunun Türkiye genelinde ilk başlayan ve dikkat çekici “Sanayide Kadın Eli “projesi, Tavşanlı’da başarıyla uygulanmaya devam ediyor.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Başkanı, aynı zamanda Kütahya TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ecz. Şule Arslan Ozan tarafından, Türkiye’nin ilk başlayan ve başarıyla sürdürülen projesi TAVŞANLI’ya ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’na da gurur yükledi.

Şule Arslan Ozan yönetiminde, sürdürülen çalışmalarla 383 kadının sanayide üretime katılmasının ardından; NURSAN KABLO A.Ş , MURAT TİCARET A.Ş ve ABDULLAH DEMİRCAN firmaları ile işbirliği protokolü imzalandı.

Protokolü imzalayan TTSO Başkanı Davut Efe,

TTSO Başkanı Davut Efe’nin desteği, Eczacı Şule Arslan’ın yönetim ve çabaları ile gelişiyor.

Bu proje kapsamında, üç firma ile İşbirliği protokolü imzalayan TTSO Başkanı Davut Efe gazetemize yaptığı açıklamada, “SANAYİDE KADIN ELİ “ Projesinde; Tavşanlı TTSO’nun kadın girişimciler başkanı eczacı Şule ARSLAN yönetiminde, projeyi Türkiye genelinde ilk başlatan ve büyük başarı elde eden faaliyetilerin örnek gösterildiğini söyledi. Halen bu proje ile, kadınların işgücünün, sanayiye yönlendirilmesi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, ifade etti.

Başkan Efe, proje ile ilgili olarak, NURSAN KABLO A.Ş , MURAT TİCARET A.Ş ve ABDULLAH DEMİRCAN firmaları ile işbirliği protokolünü imzaladıklarını söyledi.

TOBB Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Başkanı -Kütahya TSO KGK Başkan yardımcısı Ecz.Şule Arslan Ozan da proje ile ilgili çalışmaları şöyle anlattı;

TOBB Kadın Girişimciler “Sanayide Kadın Eli “projesi kapsamında ,Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası ile Nursan Kablo A.Ş ,Murat Ticaret A.Ş ve Abdullah Demircan firmaları ile iş birliği protokolü imzalandı.TOBB’un Sanayide Kadın Eli projesinde , Kütahya, 81 il içerisinde pilot il olarak seçilmiş ve proje ilk olarak Türkiye’de Kütahya’da hayata geçirilmiştir.

Tavşanlı ilçemiz ,Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası, Kadın girişimciler kurulu iş birliğiyle şu ana kadar 383 kadınımızı organize sanayide işe kazandırmış ve tüm Türkiye ‘ye önderlik yapmıştır. İlçemizde başarıyla uygulanan bu proje diğer illerde de uygulanmaya başlanmıştır.

03 Ağu 2022 - 11:27 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.