Kütahyada uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi tutuklandı

TİCARETİ YAPAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Kütahya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda materyal ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen F. A, H. M. S, E. D ve M. Ö. isimli şahıslar hakkında farklı tarihlerde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahısların 9 farklı olayda 16 kullanıcı şahsa uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edildi. Suç unsuru olarak, 1,3 gram metamfetamin, 5,22 gram bonzai ve 5 adet sentetik ecza ele geçirildi. Şüpheli 5 şahsın ikametlerinde yapılan aramalarda ise, 0,65 gram esrar, 0,48 gram bonzai, 8 adet sentetik ecza ve 2 adet payp ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli şahıslardan H. M. S ve M. Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, F. A. ve E. D. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Paylaş: 

Okur Yorumları

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

Yorum Yaz