TEMA GENÇLERİ PİKNİK ATIKALARINI TEMİZLEDİLER

Piknik atıklarıyla kirlenen doğal alanı genç TEMAlılar temizlediler.

Tavşanlı TEMA temsilcisi Adnan Yazıcı liderliğinde, Karacakaş köyü göleti çevresinden bırakılmış plastik ve cam atıkları genç gönüllüler temizlediler.

Geçmiş yıllardan kalan ve kendiliğinden yok olmayan, poşetlerce atık toplanarak, geri dönüşüme gönderildi.

Tavşanlı TEMA Temsilcisi Adnan Yazıcı, eşsiz doğal güzelliklerin gelişigüzel atılan atıklarla kirlenirken, yok olma tehlikesi altında kaldıklarını belirterek, bu bilince sahip çocukların ve gençlerin farkındalıklarının yüksek olduğunu söyledi.

Tavşanlı belediyesinin ve ilçe özel idaresinin desteği, gençlerin emekleriyle gerçekleşen temizlik ile Karacakaş göleti çevresinin atıklardan temizlenerek adeta nefes aldığını ifade etti.

Yazıcı, özellikle gençlerin, doğal kaynaklar, bitki örtüsü, toprak ve yaprak bilincinin gelecek için önemine değinerek, bu tür organizasyonları imkân buldukça sürdüreceklerini belirtti.

Etkinlikte; Atatürk Anadolu Lisesi 10 /A sınıfı öğrenci ve öğretmenlerinin çabalarıyla, KARACAKAŞ GÖLETİ VE ÇEVRESİ baharın güzelliğini örten atıklardan arındı.

17 May 2023 - 22:40 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.