Tavşanlı’nın Yeni Kaymakamı Hayrettin Baskın Oldu

Tavşanlı’nın Yeni Kaymakamı Hayrettin Baskın Oldu

Bu karara göre ;Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz Çorum Vali Yardımcılığı’na atanırken, Hatay Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın da Tavşanlı Kaymakamı olarak görevlendirildi. HAYRETTİN BASKIN KİMDİR?

02.06.1978'de İsviçre Leuggern’de doğdu. Lisans eğitimini 2000 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.

10.08.2006’da Kastamonu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Afyon-Evciler’de Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Yurtdışı Staj Programı kapsamında Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Schwaebisch Hall kentinde, Goethe Institut’da 1 yıl süreyle dil eğitimi, çeşitli kurum ve kuruluşlarda staj yaparak mesleki eğitim aldı. Isparta-Yenişarbademli, Bitlis-Hizan ve Elazığ-Keban Kaymakamlıkları görevlerinden sonra Hatay Vali Yardımcılığı ve 1.Suriye Görev Gücü Koordinatörlüğü görevini üstlendi.

01 Eylül 2018 tarih ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2018 /157 sayılı karar ile Belen Kaymakamlığına atanan Baskın bugünkü kararname ile Tavşanlı’ya görevlendirildi. Hayrettin Baskın, evli ve iki çocuk babası.

13 Ağu 2022 - 15:27 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.