Tavşanlı'dan 26.Araç Uğurlandı

Tavşanlıdan 26.Araç Uğurlandı

İlk günden bu yana gayret ve fedakarlık göstererek deprem bölgesine yardım toplayan Ülkü Ocakları gençleri 26. yardım aracını dün yola çıkardılar. Düne kadar erzak tırlarını yola çıkması sonrası dün de Tüp dolu araç deprem bölgesine hareket etti.

MHP Tavşanlı Yönetiminden Kürşat Öztaş ve Abdullah Aşık araçları uğurlarken Ülkü Ocakları gençlerine ve Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri başta olmak üzere tüm Tavşanlı halkında teşekkür ettiler.

15 Şub 2023 - 14:26 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.