Tavşanlı MYO Özel İlgi Odağında

Tavşanlı MYO Özel İlgi Odağında

TAVŞANLI’NIN ÜRETİCİ İŞLETMECİLERİNDEN AHMET BAŞ ZİYARET EDEREK, BİLGİLER ALDI

Baştaş Grup’un kurucusu ve sahibi Ahmet BAŞ Tavşanlı Meslek yüksek okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet ÇELİK, Ahmet BAŞ’a okulun güncel ve üretime dönük bölümlerini, gerçekleşen projeleri ve okulun hedeflerini anlattı.

Okulumuzun biyo-yakıt makineleri üniteleri, lavanta bahçesi ve şehitlerin hatıraları için ayrılan alanları gezdiler.

Ahmet BAŞ, Tavşanlı’da gençlerin iş dünyasında yerlerini almalarının önemine değinerek, okulun bölümlerinin bu amacı gözetmesini takdirle karşıladıklarını söyledi.

Ardından, sıfırdan başladığı iş hayatındaki gelişmeleri anlattı.

BAŞTAŞ Grup firmasının sektöre 1980 yılında başladıklarını, ilk fabrikalarını 2000 yılında Bandırma’da hizmete açtıklarını ve 2003 yılında Tavşanlı'da 2. Üretim tesisini faaliyete geçirdiklerine değindi. 2006 yılında Kütahya Baştaş Beton Parke-Bordür İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’de kurdukları son teknolojiyle donatılmış 3. fabrikaları ile çağın ilerlemelerini takip etmeye devam ettiklerini, bu gelişmelerde, teknik okulların öncülüğüne önem verdiklerini ifade etti.

Baştan bu noktada, işbirliklerine açık olduklarını, hem bölgeye hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak konularda, karşılıklı iyi niyet ve yapılacak işbirlikleri konusuna açık olduklarını sözlerine ekledi.

Baştaş Grup personeli İdris ÇELİK'in de eşlik ettiği ziyaret için okul Müdürü Prof. Dr. İsmet BAŞ teşekkürlerini iletti.


03 Ağu 2022 - 11:53 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.