ŞEHİDİMİZİN ADININ VERİLDİĞİ OKULA ZİYARET

Şehidimizin Adının Verildiği Okula Ziyaret

Emet ilçesinde bulunan Mesleki Eğitim lisesine 1992 yılında Tunceli’nin Hozat ilçesinde şehit olan Komando Er Hasan Ali Soysal’ın ismi verilmişti

Emet İlçe Kaymakamı Hasan ÇİÇEK, Şehidimizin isminin verildiği Şehit Hasan Ali Soysal Mesleki Eğitim Merkezinde, Şehidimiz Hasan Ali Soysalın ailesiyle biraraya geldi.

Ziyaret kapsamında Şehidimizin annesinin anneler günü kutlandı. İlçe Kaymakamı Hasan ÇİÇEK'e ziyaret esnasında İlçe Jandarma Komutanı Neşet ÖZTÜRK, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan ISTIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal ŞEN, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan DOĞAN, okul yöneticileri ve öğretmenler eşlik etti.

Ziyaret te bir açıklama yapan Kaymakam Çiçek, "Cenabı Allah şehidimize gani gani rahmet, mekanını cennet eylesin. Anne ve babası olarak sizlere, bütün yakınlarına sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Şehit ailelerimiz milletimizin baş tacıdır. Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Devletimizin temsilcisi olarak bizler her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim" dedi.

13 May 2023 - 10:07 Kütahya/ Emet- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.