Saadet Partisi Kontenjanınından, CHP Milletvekili Adayı olan Yüksek Seramik Müh. Ahmet Sunar ve beraberindeki heyet, Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ettiler.
Esnafların bağrına bastığı Milletvekili Adayı Ahmet Sunar; “Esnaflarımızın zor şartlar altında faaliyetlerini sürdürdüklerine şahit olduk. Adaletin ve ahlakın iktidarında her şey daha güzel olacak. Vergi sistemini revize edeceğiz. Sanatkârların kıymetini bilen bir iktidarla, esnaflarımızı suni teneffüsten kurtarıp tekrar hayata döndüreceğiz. Şehrimizin sorunlarını biliyoruz, çözüm önerilerimizi bir bir ortaya koyacağız, size söz.” dedi.
Paylaş:
Okur Yorumları
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.