REKTÖR KAVUNCU’DAN İKİ BAŞKANA ZİYARET

REKTÖR KAVUNCU’DAN İKİ BAŞKANA ZİYARET

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ilk olarak Simav Belediyesini ziyaret ederek, yeni seçilen Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer’i tebrik etti. Kavuncu, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer başta olmak üzere, Belediye ekibinin nezaketli ve içten karşılamalarından dolayı çok memnun kaldıklarını dile

getirerek, Simavla birlikte çalışıp, KSBÜ ve Simav’ın marka değerini arttırmak istediklerini belirtti. Av. Adil Biçer, KSBÜ ile yakın temasta bulunup, birlikte projeler üretmek istediklerini söyledi. Ziyaretin sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi. Simav’ın tanınan ve sevilen yüzü, ‘Ahmet Ağabey’ lakaplı, Ahmet İlkılıç, Prof. Dr. Vural Kavuncuyu görünce üzerindeki rozetleri tanıttı. Kavuncu, İlkılıç’ın elindeki poşetleri taşıma konusunda yardımcı olma tekliflerini iletti. Ahmet İlkılıç teklif üzerine gülümseyerek, teşekkür etti.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve ekibi, Simav Belediyesi ziyareti ardından Gediz’e geçti. Prof. Dr. Kavuncu, Gediz Belediye Başkanı seçilen Muharrem Akçadurak’ı tebrik etti. Akçadurak, Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirerek, teşekkür etti. İkili

KSBÜ- Gediz arasında planlanan çalışmalar hakkında konuştu. Ziyaretin sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi ve ardından veda edildi.

15 Nis 2019 - 10:28 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.