Çinikent Özel Eğitim Okulu tarafından "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" dolayısıyla Sera AVMde Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi.

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şube Müdürüleri Mustafa Ağca Okur, Mustafa Topuz, Hüseyin Hakan Durum, okul müdürleri ve öğrenci velilerinin katılımlarıyla serginin açılışı gerçekleştirildi. Beraberindekilerle sergiyi gezen Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilerin yapmış oldukları resimleri inceleyerek kendilerinden bilgi aldı.

Sergide zeka oyunlarının oynandığı masada Millî Eğitim Müdürü Başyiğit, öğrencilere eşlik ederek beraber oyun oynadı.

Başyiğit, sergide emeği geçenlere teşekkür ederek "10-16 Mayıs Engelliler Haftası"nda, "Çalışan ve vazgeçmeyenler için engel yoktur, inanmak vardır. Sizlere inanıyoruz ve her zaman yanınızdayız." dedi.


Paylaş: 

Okur Yorumları

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

Yorum Yaz