Öğretmen ekibi İtalya'da

Altınkent Ortaokulu Öğretmen Ekibi İtalyada

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Altkınkent Ortaokulu ekibi "Bilgi İşleme Ajanları" isimli Erasmus+ KA229 proje çerçevesinde İtalya’nın Montagnana şehrine gitti.

İtalya, Portekiz, İspanya, Litvanya ve Türkiye ortaklı IPA (Information Processing Agents) "Bilgi İşleme Ajanları" isimli Erasmus+ KA229 projemizin son hareketliliği Altınkent Ortaokulu’ndan 5 öğretmenin katılımı ile gerçekleşti.

Proje çerçevesinde, Simülasyon Teknolojisi ve Eğitim Faaliyetlerine Entegrasyonu, Cospaces Web-2 Aracı Tanıtımı ve Kullanımı, 3D Çizim ve Tasarım etkinlikleri yapıldı.

Altınkent Ortaokulu ekibi ülke ve okul ziyaretlerinde ev sahibi okuldaki derslere proje ortaklarınca katılım sağlanarak öğretmen ve öğrencilerin teknolojiyi kullanma standartları gözlemledi. Ekip ayrıca Protokol ziyaretlerinin yanı sıra İtalya’nın meşhur kentleri Venedik, Milano ve Padova’yı ziyaret ederek kültürler hakkında bilgi aldılar.

2020 yılında başlayan proje planlamasında yer alan tüm faaliyetleri başarı ile sonuçlandıran Altınkent Ortaokulu final raporunu sunmasının ardından 1 Eylül tarihinde projeyi sonlandıracak.

07 Haz 2023 - 17:15 Kütahya/ Gediz- Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.