Murat Dağı'nda hamamlar yenilendi

Murat Dağında Hamamlar Zafer Kalkınma Ajansının Desteği İle Yenilendi

Gediz Belediyesi tarafından Zafer Kalkınma Ajansı destekli olarak bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Murat dağı Termal Turizm Merkezi’nde bulunan Koca Hamam ve Hacıdânâ Hamamlarının yenileme çalışmaları tamamlandı.

Germiyanoğulları döneminden günümüze kadar ayakta kalan Koca Hamam ve Hacıdânâ hamamları restorasyon çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımıza yeni yüzüyle hizmete açıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Belediyesi tarafından Zafer Kalkınma Ajansı destekli olarak Murat Dağı Termal Turizm Merkezinde bulunan Koca Hamam ve Hacıdânâ hamamlarının restorasyon çalışmaları tamamlandı. Yenilenen hamamlarımıza sıcak su verilerek vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Türkiye'de hem kayak sporu hem de termal sıcak suyun bir arada bulunduğu Muratdağı Termal Turizm Merkezi’mize yapmış olduğumuz yatırımlarla bir yandan tesislerimizi yeniliyor diğer yandan da yeni tesisler kazandırıyoruz” dedi.

05 Haz 2023 - 16:06 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.