MİNİKLERİN YIL SONU ŞENLİĞİ

Kütahyada 4-6 yaş Kuran kurslarına devam eden minikler yıl sonu şenliğinde gönüllerince eğlendi.

Kütahya Müftülüğünce Dumlupınar Spor Salonu’nda düzenlenen şenliğe 21 kurstan 681 öğrenci katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan yıl sonu şenliğinde konulan Vali Ali Çelik, Çocukların doğru eğitim almasının devletin ve milletin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Ali Çelik, bin 700 çocuğun faydalandığı kurumsal bir yapıya sahip olan kursların inanç, değer yargıları açısından farkındalık ve bilinç düzeyini artırdığını, çocukların el becerilerini geliştirerek kendi yaş gruplarıyla buluşmalarına katkı sunduğunu belirtti.

Çelik, çocukların yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş da kurslarda çocukların sosyalleşmelerinin yanı sıra duygusal ve bilişsel kazanım elde ettiğini vurguladı.

4-6 yaş Kur’an kurslarına katılan öğrencilerin aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığının okul öncesi sistemine dahil edildiğini de kaydeden Müftü Demirtaş, kurslarda bu yıl 250 öğrencinin mezun olduğunu söyledi

Şenlik, TRT Çocuk Sunucusu ve Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibinin gösterisiyle devam etti.

02 Haz 2023 - 16:20 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.