MİNİKLER FUTBOL FESTİVALİ SONA ERDİ

MİNİKLER FUTBOL FESTİVALİ SONA ERDİ

Tavşanlı Ada Stadında başlayan ve 10 akademi okulunun katılımıyla gerçekleştirilen 1.Yalçın Kıldıran Miniminikler Futbol Festilvali renkli görüntülere sahne oldu.

Bursapor, Eskişehirspor, Balıkesirspor, Alanyaspor, Kocaelispor,Giresunspor, İnegölspor, Kıbrıs Gençlikgücü, Erdem Gençlikspor oyuncuları olan minikler bugün oynadıkları final maçlarının ardından kupa ve ödüllerini aldı. Minikleri yalnız bırakmayan aileleri de festival heyecanına ortak oldu.

Ödül törenine Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp, ASKF Başkanı Murat Cengiz, TÜFAD Başkanı Mehmet Acet, Gençlik Merkezi İl Müdürü Ercan Şirin, TFF Antrenör Eğitmeni Nur Mustafa Gülen, TFF Sakarya Bölge Antrenörü Adem Tandoğan, İşitme Engelliler Milli Takım Teknik Sorumlusu Ali Metin ve İşitme Engelliler Milli Takım Kaleci Antrenörü Haluk Kaplan ile turnuvaya ismi verilen Tavşanlılı milli futbolcu Yalçın Kıldıran katıldı.

Programda Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Erdemspor Kulüp Başkanı Günay Erdem birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kupa töreninde minik futbolculara katılım belgeleri verilirken madalya da takıldı.

BAŞKAN MUSTAFA GÜLER’E 43 NUMARALI BURSASPOR VE ESKİŞEHİRSPOR FORMASI

Bu arada Bursaspor İkinci Başkanı Cem Öztürk ile Eskişehirspor Altyapı Antretörü Sabahattin Tekin tarafından, Belediye Başkanı Mustafa Güler’e; 10 numaralı Bursaspor ve 43 numaralı Eskişehirspor formaları hediye edildi.

30 Haz 2018 - 10:49 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.