Kütahya Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, halk arasında Maltepe Parkı olarak bilinen Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda son aşamaya gelen çalışmaları yerinde inceledi.
Şehirdeki önemli dönüşüm projeleri içinde yer alan ve halk arasında Maltepe Parkı olarak bilinen Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yapılan çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir ile birlikte inceleyen Başkan Işık, parktaki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini ve ekiplerin son dokunuşları gerçekleştirdiğini ifade etti. Başkan Işık, şehrinen kıymetli mahallelerinin ortak mekânı olan Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nın çok yakında hizmete açılacağını söyleyerek Kütahyalılara sabırları için teşekkürlerini iletti.
Altyapısıyla birlikte tamamen yenilenen Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı, tamamlandığında yaz kış aktif olarak kullanılabilecek ve şehrimize hizmet verecek.
Okur Yorumları
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.