KÜTBO'dan Kıyaslama Ziyareti

KÜTBOdan Kıyaslama Ziyareti

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Genel Sekreter Yasemin Yol ve bölüm sorumlusu personellerin katılımıyla gerçekleştirilen kıyaslama ziyaretinde TOBB Akreditasyon sistemi kapsamında Borsa Elektronik Satış Salonu, laboratuvar, vezne-tahakkuk çalışmaları yerinde incelendi. Ziyaret esnasında fiili olarak gerçekleştirilen ETB elektronik satış seans işlemleri hakkında detaylı bilgi alınarak, satışa katılan Borsa üyeleri ile ikili görüşme imkanı sağlandı.

Borsa Başkanları İkili Görüşmelerde Bulundu

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, ETB Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan’ı makamında ziyaret ederek Borsa üyelerine ait sorun ve çözüm önerilerinin TOBB’ne aktarılması amacıyla görüşmelerde bulundu.

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’in yaptığı açıklamada, KÜTBO ile ETB’nin aralarında imzalamış olduğu protokolle kardeş borsa statüsünde olduğu belirtilerek bu kapsamda ETB’ye kıyaslama ve yerinde inceleme ziyareti ile birlikte Eskişehir Borsa Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ömer Zeydan’ı ziyaret ettiklerini söyledi.

Gültekin, KÜTBO bünyesindeki elektronik satış salonu ve laboratuvar faaliyetlerinde kıyaslama sonrası elde edilen iyi uygulama örneklerinden de yararlanılması açısından faydalı bir ziyaret olduğunun altını çizerek ev sahipliğinden dolayı ETB Başkanı Ömer Zeydan’a, Genel Sekreter Gültekin Güler ve ETB Personeline teşekkür etti.

01 Eyl 2021 - 13:20 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.