KUR'AN-I KERİME GEÇME TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tavşanlıda 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursunda eğitimi gören öğrencilere Kuran-ı Kerime geçme töreni yapıldı.

Tavşanlı İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren olan Çukurköy Esentepe 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler için Kur’an-ı Kerim’e geçme töreni yapıldı. Törene İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan , Kur'an Kursu hocaları ve miniklerin aileleri katıldı.

Törende konuşma yapan İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan

, “Bu yaştaki miniklerin, eğitimin temelini oluşturduğunu ve bu temelin Kur’an-ı Kerim gibi ilahi kelamın ahlakıyla doldurulmasının, toplumumuzun geleceği açısından önemlidir. İlahi kelamın çocuklarımızı hayatı boyunca koruyacağını ve dünya hayatındaki sıkıntılara karşı bir kalkan oluşturacağını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum. Yavrularımıza özveriyle emek veren Kur’an Kursu Öğreticilerimize ve çocuklarını bu kurslara gönderen anne babalara teşekkür ediyorum. Bu yavrularımızın dinine, vatanına, milletine, anne ve babalarına hayırlı birer evlat olarak yetişmesini Rabbimden temenni ediyorum’’ dedi.

Çocukların anneleri tarafından heyecanla takip edilen etkinlik duygu dolu anlara sahne oldu. Kur’an-ı Kerime geçen çocuklar, Kur’an-ı Kerim’den ezbere Namaz sureleri, ilahiler ve dualar okumalarıyla program sona erdi.

13 May 2023 - 13:04 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.