KRİPTO PARA COİN EVLERE ATEŞ DÜŞÜRDÜ

KRİPTO PARA COİN EVLERE ATEŞ DÜŞÜRDÜ

İddiaya göre, Denizli Merkez ve Baklan İlçesinde ikamet eden bazı kişiler yaklaşık 10 Milyona yakın bir “coin” yani sanal para kazandıracak diyerek satın aldı.

Aradan geçen süreç içerisinde kazandırmak yerine edata paralar eridi. Örneğin 800.000 TL yatırarak sanal para alan bir kişinin elinde şu an sadece 8.000 TL para kaldı. İddiaya göre, bazı kişiler sanal paradan daha çok kazanacağını inanarak koyunlarını, evini ve hatta bağını satarak “coin” satın aldı. Lakin, bir süreliğine kazandıran sanal para aniden çakıldı ve günlük kazancı 0 TL’ye kadar düştü. Durum böyle olunca internet üzerinden yapılan işlemlerde aniden durdu.

Hatta internetteki sistem yok oldu. Durum böyle olunca çok para kazanma hayali ile coin alanlar şimdi kara kara düşünmeye başladılar. İşlem yapılmadığından dolayı da şu anda ne olacağı da belirsizliğini korumakta. Bu sisteme inanarak para yatıran ve kaybeden kişilerin iddiaya göre dolandırıldıkları gerekçesi ile şikayet edecekleri de konuşulmakta. Bu durumdan en çok Baklan İlçesindeki bazı kişilerin büyük mağduriyet yaşadıkları da iddialar arasında yerini aldı.

16 Nis 2021 - 12:37 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.