Kütahyada ikinci dönem yardımcı kaynak kitaplar dağıtılmaya devam ediliyor

KİTAPLAR DAĞITILMAYA DEVAM EDİLİYOR

Kütahya’da 8. Sınıfta okuyan 6 bin 400 öğrenciye ve 31 bin 200 ortaöğretim öğrencisine ulaştırılmak üzere gönderilen 164 bin 909 kitap dağıtılmaya başlandığı bildirildi.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokullarda eğitim gören 8. sınıf düzeyindeki öğrencilere 3 çeşit kitap, ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 9.10.11 ve 12. sınıf düzeyindeki öğrencilere TYT Hazırlık, AYT Hazırlık, YDT Hazırlık, Deneme Sınavları ve Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri, YKS Yeterlilik Testleri adlarında toplam 36 çeşit kitap okullarda dağıtılmaya başlandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şehitler Ortaokulunda yardımcı kaynak kitapların dağıtılması çalışmalarını yerinde inceledi. Öğrencilere kitaplarını dağıtan Müdür Hasan Başyiğit, devletin bu imkanı sağlamasının önemine değinerek öğrencilerin de bu imkanı değerlendirmelerini, kitaplardaki soruları anlayarak çözmelerini tavsiye etti.


Paylaş: 

Okur Yorumları

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

Yorum Yaz