KAYMAKAM KARA’YA DUYGUSAL VEDA

KAYMAKAM KARA’YA DUYGUSAL VEDA

Kaymakam Kara burada yaptığı veda konuşmasında, "Asla adaletten ayrılmadık” diyerek, “Tavşanlı’da görev yaptığım süre boyunca iyi niyetli ve tamamen vatandaş odaklı yönetim sergiledik. İnşallah hoş bir seda bırakmışızdır” dedi.

6 sene görev yaptığı Kütahya’nın meslek hayatındaki en uzun süre hizmet ettiği il olduğunu söyleyen Kaymakam Kara, “Kütahya il merkezinde 2,5 sene vali yardımcılığı, 3,5 sene de Tavşanlı Kaymakamlığı olmak üzere toplam 6 sene hizmet etme fırsatı buldum. Meslek yaşantımda en uzun kaldığım yer Kütahya oldu. Rabbime şükürler olsun ki, devletini seven, mukaddesatına bağlı, yardımsever, misafirperver dünyanın her tarafındaki ihtiyaç sahibi insanlara elini uzatan siz değerli kardeşlerimin yaşadığı bu güzel ilçede çalıştım ve bunun onurunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

- KAYMAKAM YÜKSEL KARA:

- “HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMETTİR” DÜSTURUYLA GÖREV YAPTIM

Buradaki görev süresi boyunca daima Tavşanlı ortak paydasını düşündüğünü dile getiren Yüksel Kara, “Bizler ülkemizin her köşesinde hizmet etmek için yetiştirildik. Hizmet sürem boyunca (Halka hizmet Hakk’a hizmettir) düsturuyla görev yaptım. Kapımı herkese açarak hakkaniyet içerisinde olmaya çalıştım. Bunu ne kadar başardığım konusundaki takdir sizlerindir. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ben bu görevi iyi niyetli ve gayretli bir şekilde yerine getirdim. Kuruluşun ve kurtuluşun şehri olan bu topraklara veda ediyorum. Hepiniz haklarınızı helal ediniz” ifadelerini kullandı.

- BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER:

- BİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK YÜKSEL KAYMAKAMIMIZ İLE BİRLİKTE HİZMET ETMEKTEN MUTLULUK DUYDUM.

Belediye Başkanı Mustafa Güler ise Kaymakam Yüksel Kara ile son derece uyum içerisinde hizmet yürüttüklerini ifade ederek, “Kaymakamımız Yüksel Kara ile son derece samimi ve dostane ilişkiler içerisinde hizmet ettik. Kurumlar arası işbirliği ve ahengin sağlanmasında çok büyük katkısı oldu. Bir belediye başkanı olarak 3,5 senedir kendisiyle birlikte hizmet etmekten büyük mutluluk duydum” ifadelerini kullandı.

Tavşanlı’da Numan Hatipoğlu ve Yüksel Kara gibi kaymakamlar dolayısıyla önemli kazanımlar elde edildiğine vurgu yapan Başkan Güler, “Tavşanlı Kaymakamlığı bu iki dönemde adalet duygusunun ön plana çıktığı, haklı ve haksızın kesin çizgiyle belirlendiği bir yönetim anlayışıyla idare edildi. Bu vesileyle Yüksel Kaymakamımıza yeni görev yeri ve bundan sonraki çalışma hayatında başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kaymakam Kara’ya günün anısına teşekkür plaketi ile el dokuması kilim hediye etti.

Zaman zaman duygusal anlar yaşayan Kaymakam Yüksel Kara, yemeğe katılan herkes ile tek tek ilgilenerek vedalaştı.

Tavşanlı Kaymakamlığı tarafında organize edilen veda yemeğine protokol mensuplarının yanında köy ve mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


28 Tem 2020 - 13:21 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.