Kayıp kadının ailesine “Geçmiş olsun” ziyareti

Kayıp kadının ailesine “Geçmiş olsun” ziyareti

Arama çalışmalarını yerinde inceleyip bilgiler alan Vali Ali Çelik, aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Vali Çelik, “Teyzemizi bir an önce sağ salim bulmak için devletimizin tüm imkânlarını seferber ettik. Arama çalışmaları aralıksız devam ediyor” dedi.

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Demirciköy Beldesinde 66 yaşındaki Fatma Çeri’nin kestane toplamak için gittiği ormandan eve dönmemesi üzerine ailesinin jandarmaya haber vermesiyle başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Fatma Çeri’nin ailesini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlk günden itibaren arama çalışmalarının kamu, STK ve gönüllü vatandaşlarla sürdürüldüğünü kaydeden Vali Ali Çelik, “Arama çalışmalarımızı jandarma, AKUT, AFAD, emniyet, sikorsky helikopter, iz köpekleri, drone, STK’larımız ve gönüllü vatandaşlarımızın destekleriyle aralıksız sürdürüyoruz. Teyzemizi sağ salim bulmak için devletimizin tüm imkânlarını seferber ettik. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Ekiplerimize, STK’larımıza ve gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Arama çalışmalarına katılacak AFAD, ANDA Kardeşe Vefa Derneği ekiplerini de ziyaret eden Vali Ali Çelik, kolaylıklar diledi.

Vali Çelik aramaların 8. gününde AFAD Afyonkarahisar’dan 5, ANDA Kardeşe Vefa Derneği İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Bursa şubelerinden 20 gönüllü, 3 Jandarma Asayiş Timi ve gönüllü 50 vatandaşın katılımıyla arama çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

11 Ara 2020 - 11:41 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.