JAK Timleri Göreve Başladı

"JAK" Timleri Göreve Başladı

Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde emniyet tedbirlerinin alındığını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Bölgemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde Pandemi tedbirleri alınarak sezonun açılmasıyla birlikte vatandaşlarımızın karşılaşabileceği olumsuzluklara karşı, kayak merkezinde güvenlik önlemleri, kaybolma, yaralanma ve mahsur kalma gibi olayları müdahale etmek için Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri hazır bir şekilde bekleyerek vatandaşların güvenliğini sağlıyor. Sezon bitene kadar güvenlik önlemleri bölgemizde aralıksız olarak devam edecektir.

Yaralanma ve kaybolma olaylarını önlemek için alınmış olan emniyet tedbirleri kapsamında Muratdağı Termal Kayak Merkezimiz Türkiye'nin en güvenli kayak merkezleri arasında yer almaktadır. Termal sıcak suyu ve kayağı bir arada bulunduran Muratdağı Termal Turizm Merkezimize tüm kayak sever vatandaşlarımızı bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

26 Oca 2021 - 11:16 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.