İYİ parti Emet ilçe başkanı Etem Çelik ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile ilçede kurulan Salı pazarında ve çarşı içinde vatandaş ve esnaflarla buluşup destek istediler.
Emet İyi parti ilçe başkanı Etem Çelik paritlerine Kütahya genelinde büyük ilgi olduğunu belirterek 14 Mayıs seçimlerinde Kütahya Seçimlerine İYİ partinin damga vuracağını ifade etti.
Paylaş:
Okur Yorumları
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.