SADECE 384 OY ARTIŞ KAYDEDİLDİ

İYİ PARTİ’DE BÜYÜK ŞOK!

14 Mayıs seçimleri geride kalırken, alınan sonuçlar sonrasında vekil çıkaramayan İyi Parti, oy oranını korumakla yetindi. İyi Parti, 2018 seçimlerine göre sadece 384 oy artış kaydetti

14 Mayıs seçimleri geride kalırken, İyi Parti milletvekilliği seçimlerinde Kütahya’da büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 2018 seçimlerinde 41 bin 280 oy alan İyi Parti, 14 Mayıs seçimlerinde ise 41 bin 664 oy aldı. Yüzdelik dilimde düşüş yaşayan İyi Parti, 9 ilçede ise oylarını koruyamadı ve düşüşle karşı karşıya kaldı. Gediz, Emet, Çavdarhisar ve şehir merkezinde bir artış kaydeden İyi Parti vekil çıkaramadı.

Özellikle aday listesine olan tepki bir kez daha gözler önüne serilirken, partide sessizlik oluştu. Bundan sonra nasıl bir yol alınacağı ise merak konusu oldu.

 


Paylaş: 

Okur Yorumları

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

Yorum Yaz