İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ERARSLAN’DAN VEFA ZİYARETİ

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ERARSLAN’DAN VEFA ZİYARETİ

2017 yılı sonunda Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan ve başarılı hizmetlerde bulunduktan sonra Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine tayın olan günümüz Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sertaş Erarslan, İl Sağlık Müdürü olarak ilçelerde kendisine bağlı sağlık kuruluşlarına yönelik ilk ziyaretini Simav’a yaptı.


Kütahya İl Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Vekili Mehmet Ertan Akça, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Emrah Çamköy, daha önce Dahiliye Uzmanı olarak Simav’da görev yapan günümüz Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Başkan Vekili Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gümüşçü ile birlikte Simav’da önce İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne giderek İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Özer ve çalışma arkadaşlarıyla görüşen İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sertaş Erarslan, daha sonra Tabakhane Mahallesindeki Fatih Aile Sağlığı Merkezinde incelemede bulundu.


Daha sonra Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesinde hastane başhekimi Op. Dr. Naci Çağlar ve idari birimlerdeki çalışma arkadaşları tarafından karşılanan Erarslan, eskiden birlikte görev yaptığı yönetici arkadaşlarıyla hasret giderdi, sohbet etti. Birimleri ziyaret ederek personellere başarı dileyen Erarslan servislerde yaptığı incelemelerde de yatan hastalara şifa diledi, toplantı salonunda da başhekim Çağlar tarafından verilen birifinkle hastanenin tüm çalışmalarıyla ilgili rakamsal sonuçları, ihtiyaçlarını ve doktor istekleriyle ilgili bilgi aldı.


Son olarak başhekim Çağlar’ın odasında kendisine Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinin Sağlık Bakanlığı tarafından ‘Anne Dostu Hastane’ seçilmesine ilişkin resmi belgenin takdimine teşekkür edip başarı dileklerini yenileyen Erarslan, hastanenin giriş merdivenlerinde günün anısına toplu fotoğraf çekiminden sonra ilçeden ayrıldı. Mustafa Arıgümüş

07 Nis 2023 - 15:52 Kütahya/ Simav- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.