Herkes Lekesiz Diş İster

Herkes Lekesiz Diş İster

Herkes Lekesiz Diş İster
Herkes Lekesiz Diş İster
Haber albümü için resme tıklayın

Herkesin lekesiz sorunsuz diş istediğini belirten Diş hekimi Yoluç Köse, Kütahya’da, hastalarının, dişlerindeki sorunları çözümlendikten sonra estetik görünüm talep ettiklerini söyledi.

Yoluç Köse, bu alanda yeni yöntemlerin arttığını, bu yöntemlerle ilgili olarak da seminerler düzenlendiğini belirterek şu bilgileri verdi;

DİŞ“ Sağlık dişten başlıyor. Sağlıklı dişler sağlıklı bir yaşam için çok önemli. İnsanlar artık eskiden olduğu gibi sadece dişleri ağrıdığında gelmiyorlar. Düzenli bakım yaptıranlar, rahatça gülebilmek, aynaya bakınca mutlu olmak için, estetik ve beyaz dişleri olmasını arzu ediyorlar. Bu alanda yaygınlaşan taleplerin yanısıra yöntemler de gelişiyor. Bu taleplerden biri sararan, lekeli dişlerin beyazlatılması.

dBununla ilgili iki yöntemle hastalarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz.

Diş beyazlatma işlemi sırasında kullanılan solüsyonlar zararsızdır. Diş ve diş eti hastalığı olmadığı sürece; Klinik ortamında beyazlatma jeli ve ışıktan oluşan bir saatlik Power Bleaching uygulaması ile diş rengi kısa sürede açılarak istenen bir beyazlığa ulaşılabiliyor.

Klinikte beyazlaşmaya tercih etmeyenler için de diş yapısına uygun yaptığımız kalıp ve hastaya uygun belirlediğimiz solüsyonla; gün içinde 2 hafta 4- 6 saatte kullanacakları kontrolümüzde yapabilebilecek , evde beyazlatma yönetimi var. Önemli olan diş beyazlatmada kullanılacak ilaçların diş yapısına göre diş hekimi tarafından belirlenmesi. “

Yoluç Köse; Her insanın istedikleri dişler için Kütahya’da diş hekimlerinden bu konuda talepler doğrultusunda yeni yöntemlerde.n faydalanma imkanı bulabileceklerini hatırlatarak, her diş hekiminin hastasını gülümseyerek mutlu görmek için gayret sarfedeceğini sözlerine ekledi.


01 Kas 2022 - 11:09 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.