1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramında Sivrihisarda müzeler dâhil her yer açık olacak

HER YER AÇIK OLACAK

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nda Sivrihisar Belediyesi bünyesindeki tüm kültür ve turizm mekânları hizmet vermeye devam edecek.

Sivrihisar, resmi tatilde yerli ve yabancı turistleri ağırlayama hazır. Sivrihisar’da yöresel lezzetlerin de yer aldığı birçok mekân, 1 Mayıs’ta açık olacak. İlçede bulunan Zaimağa Konağı, Kurtuluş Müzesi, Sivrihisar Uygulamalı Kilim Müzesi, Sivrihisar Nasreddin Hoca Kültür Evi, Sivrihisar Metin Yurdanur Açık Hava Heykel Müzesi, Sivrihisar Saat Kulesi ve Seyir Terası, UNESCO Dünya Mirası Listesindeki Sivrihisar Ulu Cami, Arastalar Çarşısı ve Surp Yerotutyun Ermeni Kilisesi gezilebilecek bölgeler arasında yer alıyor.


Paylaş: 

Okur Yorumları

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

Yorum Yaz