HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLANDI

12 Mayıs Hemşireler Günü Kütahyada Çelenk Sunma Töreni ile kutlandı.

12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle Kütahya Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen törene; İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Telli, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevil Akgün, Hastane Yöneticileri ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selmin Şenol, öğretim görevlileri ve sağlık çalışanları katıldı. Sağlık çalışanları tarafından Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Saygı Duruş’unda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, hemşireliğin, temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceriyle yol bulmuş kutsal bir meslek olduğunu belirttiği konuşmada; ” Sağlığımız için verdikleri onurlu hizmetlerle, övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak eden, şifalı elleriyle hep yanımızda olan hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında kolaylık ve başarılar dilerim.” dedi. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

13 May 2023 - 17:52 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.