HACI ADAYLARINA UĞURLAMA

Gedizde Hacı Adaylarını Uğurlama Ve Mevlid Programı Düznelendi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde hacca gidecek vatandaşlar için hacı uğurlama, mevlid ve dua programı düzenlendi.

Hacca gidecek olan Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın ve 110 hacı adayının ile yakınlarının katıldığı törende dualar edildi. Hacı adayları vatandaşlardan helallik istedi.

Cuma namazı öncesi okunan mevlid-i şerif ile başlayan program namaz sonrası İlçe Müftüsü Sebahattin Turan’ın duasıyla devam etti.

Törende Müftü Sebahattin Turan, hac ibadetinin önemi ve fazileti hakkında bilgi vererek, “Hacca gidecek vatandaşlarımız bu ibadeti yerine getirmek için yıllarca beklediler. Allah sizlere bu mutluluğu nasip etti. Allah hakkıyla hac farizasını yerine getirmeyi nasip etsin” dedi.

Mutluluğu gözlerinden okunan Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ise hacı adaylarıyla sohbet ederken, Allah’ın bu kutsal ibadeti herkese nasip etmesi temennisinde bulundu.

Tören vatandaşlara pilav ikramı ile sona erdi.

27 May 2023 - 17:49 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.