Güvenlik ve Önlemleri Önceliyoruz

Güvenlik ve Önlemleri Önceliyoruz

Genel yayın yönetmenimiz Alibey Aydın tarafından karşılanan Aktay, ilçe güvenliğine yönelik haberler ve uyarılarılarla ilgili haberlerden dolayı teşekkür etti. Secaattin Aktay, ilçe güvenliğine ve mağduriyetlerin yaşanmamasına önem verdiklerini belirterek, bu konudaki uyarı haberlerinin önemli olduğunu söyledi.

Genelde artan dolandırıcılık olaylarının yaşattığı mağduriyetlerin önlenmesine önem verdiklerini vurgulayarak; “Kimsenin, dolandırıcılık olayları ile mağdur olmaması bizim için önemli. Bu konuda öncelikle uyarılarda bulunuyoruz, denetimlerimizi sürdürüyoruz. Olayların gerçekleşmeden önlenmesi için ekiplerimiz dikkatle çalışıyorlar.

Vatandaşlarımızdan da bu konuda dikkatli olmalarını, bize şüpheli buldukları durumlarda ihbarda bulunmalarını istiyoruz. Gazetenizin de bu yöndeki yayınları ve haberleri için teşekkür ederiz. “ dedi.

Alibey Aydın, ziyaretinden dolayı Aktay’a teşekkürlerini iletti.

09 Şub 2022 - 11:27 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.