GÖBEL YENİ PROJELERLE DEĞERLENECEK

GÖBEL YENİ PROJELERLE DEĞERLENECEK

-2022’DE BUTİK OTEL HİZMETE ALINACAK

100 yatak kapasiteli otel projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Yüklenici firma tesisin ince işçiliğine başlarken, projenin %85’lik kısmının bitirildiği açıklandı. Belediye Başkanı Mustafa Güler, konuya ilişkin bilgilendirme yaparken, inşaat maliyetlerinin artmasına rağmen sürecin aksamadan devam ettirildiğini kaydetti. Başkan Güler “Bilindiği üzere Tavşanlı’mızın en önemli turizm alanı Göbel'’e başlattığımız Butik Otel Projemiz hızla devam ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yüklenici firmamız işlerini hızlandıracak. 2022 yılı bitmeden bu tesisi Tavşanlı ve bölge halkının hizmetine almayı hedefliyoruz. 100 yatak kapasiteli otelimiz tamamlandığında Göbel Termal Tesislerimiz daha nitelikli hizmet veren bir turizm merkezine dönüşecek” diye konuştu.

-BUNGALOV GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLADI

Diğer taraftan otelin hemen önünde, piknik alanlarının yan tarafında başlatılan bir diğer önemli proje olan Bungalov Gençlik Merkezi projesine de başlandı. Belediye Başkanı Mustafa Güler’in hazırladığı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan destek alan proje kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacak. Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı ziyaretinde gençlik adına birçok projeye destek veren Bakan Muharrem Kasapoğlu’na Tavşanlı halkı ve gençlik adına teşekkür etti. Başkan Güler “Göbel’de önem verdiğimiz bir başka projemiz Bungalov Evleri ve Gençlik Kamp Merkezi projemizdir. Burada Tavşanlı gençliği çeşitli aktiviteler ve eğitim toplantılarıyla nezih bir ortamda kamp yapma imkanına kavuşacak. İlçemizi çeşitli sportif ve kültürel etkinlikler için ziyaret eden misafir öğrencilerimizde bu merkezden yararlanacak. Yüklenici firma çalışmalarına başladı. İnşallah kısa sürede tamamlanarak teslim alacağız. Şimdiden Tavşanlı halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



11 May 2022 - 10:54 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.