FIRDAN KÖYÜNDE HATİM COŞKUSU

Fırdan Köyünde Hatim Coşkusu

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Fırdan Köyünde müftülüğün açtığı Kur’an Kursu sona ererken düzenlenen hatim duasında büyük coşku yaşandı.

Fırdan Köyü Kur'an Kursu Öğreticisi Nebahat Akçay tarafından, Kur'an kursuna sene boyunca devam yetişkin ve minik öğrenciler için Hatim merasimi düzenledi.

Düzenlenen programa Şube Müdürü Osman Avcı, köylüler ve öğrenci velileri katıldı.

Şube Müdürü Osman Avcı, " Efendimiz (sas) 'in Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğreneniniz ve öğreteninizdir Hadis-i Şerif'ini kendilerine rehber edinerek Kur'an öğrenen yetişkin hanımları ve minik öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hocamıza da gayretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Program, Şube Müdürü Osman Avcı'nın öğrencilere vermiş olduğu başarı belgeleri ile sona erdi.

28 May 2023 - 16:56 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.