FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ PORTEKİZ'DEN DÖNDÜ

Gediz Fen Lisesi Öğrencileri Portekizden Döndü

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri Erasmus projesi kapsamın da gittikleri Portekiz’den döndü.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen KA121 Erasmus+ Öğrenci ve Öğretmen Hareketliliği Projesine akredite edilen Gediz Fen Lisesi Portekiz’in Viseu şehrinde bir hafta süreyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Gediz Fen Lisesi hareketlilik çerçevesinde, Okul Müdürü Jose Rosa’nın eşliğinde okul turuyla başlayan faaliyetler, çok uluslu kulüp çalışması ile devam etti. Etkinlikler kapsamında öğrenciler Escola Secundaria de Emidio Navarro isimli okuldaki akranlarıyla Matematik, İngilizce, Beden Eğitimi ve BİT derslerine girdi. Porto ve Braga kentlerine kültürel geziler düzenlendi. Portekiz’in kültür ve tarihiyle ilgili gözlem yapma şansı yakalayarak detaylı bilgilere sahip oldular. Öğrencilerimiz 21.yy becerilerinden olan “çok dillilik” kavramının desteklenmesi amacıyla İngilizce derslerinde yapılan ortak etkinliklerle iletişim becerilerini geliştirme fırsatı yakaladılar. Faaliyet sonunda düzenlenen törenle tüm katılımcılara sertifika takdim edildi.

22 May 2023 - 19:41 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.