ESKİGEDİZ BELDESİNDE TAKVİYE İÇME SUYU SONDAJI

Eskigediz Beldesinde Takviye İçme Suyu Sondajı

Kütahya’nın Gediz ilçesi Eskigediz Beldesinde su kaynakları kazandırmak için çalışmalar başlatıldı.

Eskigediz Beldesinde Asarardı içme suyu deposuna takviye olarak su kaynağı kazandırmak isteyen Eskigediz Belediyesi sondaj çalışması başlattı. Yeni açılacak ola bu kaynaklardan daha kaliteli ve sağlıklı içme suyunu vatandaşa sunulacak.

Yeni açılacak olan kaynaktan su hattı döşenerek önce depolara sonra da mahallelere dağıtılacağını söyleyene Belediye Başkanı Mustafa Arslan, “Bu çalışmalar sonucunda Eskigediz Beldesinde su kaynaklarını artırmış olacağız. Eskigediz Belediyesi olarak Vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli su içmesi bizim için çok önemli. Bizler halkımızın rahatı ve mutluluğu için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

22 May 2023 - 19:45 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.