ERBAŞ'TAN ORMAN BÖLGEYE ZİYARET

ERBAŞTAN ORMAN BÖLGEYE ZİYARET

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Selçuk Alıç ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez (MHP) İlçe Başkanı Ayhan Toy’da yer aldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yeni binasını gezerek yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Erbaş; Orman Teşkilatına ve Kütahya iline yakışan bu modern hizmet binasında; Bölge Müdürü Hasan Keskin ve tüm personeline başarılı çalışmalar diledi.

Milletvekili Erbaş daha sonra Bölge Müdürü Hasan Keskin’i makamında ziyaret ederek, ormancılık çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bölge Müdürü Hasan Keskin, konuklarına nezaketlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.


05 Mar 2021 - 12:03 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.