Emet Kaymakamı Öğrencilerle Okudu

Emet Kaymakamı Öğrencilerle Okudu

Ziyaretleri sırasında Kaymakam Hasan ÇİÇEK’ e İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal ŞEN, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan DOĞAN, Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali BAHÇECİ okul idarecileri ve öğretmenler eşlik etti.

Okulun genel durumu ile ilgili değerlendirmenin ardından sınıfları ziyaret eden Kaymakam ÇİÇEK, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim işbirliği ile yürütülen “Emet Okuyor, Geleceğe Nefes Oluyor” kampanyası kapsamında sınıflarda düzenlenen okuma programına katıldı. Kaymakam ÇİÇEK ve beraberindekiler sınıflarda öğrencilerle birlikte kısa süre kitap okudular.

Okuma etkinliğinin sonunda öğrencilerin bulunduğu masaları tek tek gezerek kısa süreli sohbetler eden ÇİÇEK, onlara kitap okumanın öneminden bahsetti, görüş ve önerilerini aldı. Öğrencilere hangi kitapları okuduklarını, kitap okuma konusunda neler hissettiklerini, neler düşündüklerini ve neler öğrendiklerini soran ÇİÇEK, yapmış olduğu konuşmalarında ; “ Hayatta en büyük geri kalmışlığın, başarısızlığın sebeplerinden birisi de ilgisiz, hedefsiz ve amaçsız olmaktır. Geleceğe yönelik bir hedef, plan ve program olmazsa, ilerlemek ve başarılı olmak mümkün gözükmüyor. Hedef ve amacınızın olması da yeterli değil. Bize verilen imkanları, fırsatları çok iyi değerlendirmek, özellikle lise döneminizde okulda ve okul dışında planlı ve programlı olarak çok çalışmanız gerekiyor. Bizler ne kadar sizlere bu imkan ve fırsatları sunarsak sunalım, eğer sizlerin gayreti ve özverisi olmazsa, sonuç her zaman hüsran olacaktır. Bütün amacımız sizleri okumaya teşvik ederek, okuma kültürünüzü geliştirmek, bilgilerinizi arttırarak, hedefinizi yükseltip, ufkunuzu genişletmek, donanımlı olarak yetişmenize katkıda bulunmaktır. Kitap okumanın, okuduğumuzu anlayıp, kavramının bize kazandırdıkları saymakla bitmez, kitap okumak öğrenmenin en iyi yoludur. Bilgili olmak, için okumanız gerekir. Sürekli ve düzenli olarak kitap okumanız gelecekte sizlere çok daha büyük katkılar ve kariyer planlamasında da büyük avantajlar sağlayacaktır. Kitap okuma projemizde görev alanlara ve okuyucularımıza bir kez daha teşekkür ediyor, kolaylıklar ve başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Okuma etkinliğinin akabinde, okul müdür odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam ÇİÇEK, onlarla hasbihal ederek, okulun genel durumu hakkında bilgiler alıp, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Daha sonra mesleki eğitim merkezini de ziyaret edip incelemelerde bulundu.

Ziyaret bitiminde okul müdürü, idareciler ve öğretmenler Kaymakam Hasan ÇİÇEK’ e göstermiş oldukları ilgi, alaka ve eğitime vermiş oldukları destek için teşekkür ettiler.


05 Kas 2021 - 14:57 Kütahya/ Emet- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.