Emet Belediyesi Uzaktan Eğitime 100 Tabletle Destek Verdi

Emet Belediyesi Uzaktan Eğitime 100 Tabletle Destek Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan eğitime destek kampanyasına Emet’te ilk destek Emet belediyesinden geldi.

Kovid-19 sürecinde okullarda uzaktan eğitim devam ederken, Emet Belediyesi temin ettiği 100 tablette öğrencilere destek oldu.

Uzaktan eğitimde tableti bulunmayan öğrencilere ulaştırılacak tablet teslim törenine Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan,İlçe Milli eğitim müdürü Bilal Şen, AK parti İlçe başkanı Süleyman Ciner, Belediye başkan yardımcıları Murat Uyanık ve Süleyman Demirsöz katıldı.Tablet dağıtım töreninde konuşan Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan 100 yılda bir yaşanan dünya pandemi salgınında Türkiye Cumhuriyetinin süreci en iyi yöneten devletlerden birisi olduğunu belirterek şunları söyledi;

“ Devletimizin salgınla mücadeleseni de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu eğitim seferberliğini bizlerde Emet belediyesi olarak destek vermek amacıyla bugün 100 adet tabletimizi teslim ediyoruz. Hababam sınıfının rahmetli unutulmaz aktörü Münir Özkul, Mahmut hocamızın dediği gibi okul sadece dört duvar arasında olmayıp, herkesin öğrenmek istedikçe mekana ihtiyaç duymayarak her yer okuldur. Okullarımız aynı zamanda birer cephedir. Eğitimle yarınlara devletimizi güçlü olarak ulaştırmak adına mücadele verilen yerdir. Bugün ülke olarak pandemiyle milli mücadele dönemi gibi mücadele vermekteyiz. Bu mücadele en önemli olay devlet millet işbirliğidir. Milli Eğitim müdürlüğümüzce ilçemizde tespit edilen sınırlı imkanları ile tableti bulunmayan öğrencilerimize ulaştırılmak üzere 100 adet tabletimizi müdürümüze teslim ediyoruz. Çocuklarımıza imkanlarımız dahilinde destek veriyoruz, vermeye'de devam edeceğiz. Dualarımız yüce yarada'nın bu illetten ülkemizi en kısa sürede kurtarmasıdır.”dedi.

Türkiye Cumhuriyetinin kurduğu EBA ve Online eğitim sistemi ile dünyada birçok ülkeye örnek olduğunu vurgulayan Emet İlçe Milli eğitim müdürü Bilal Şen ise şunları söyledi;

“Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Salgın her alanda olduğu gibi eğitimi de darbe vuruyor. Ancak devletimiz dünyada örnek gösteirlen bir sistemle Eba ve online eğitim sistemi ile eğitim savaşı vermeye devam ediyor. Bu alan dada eğitim engelsiz olmalı, herkes ulaşabilmeli. Emet belediyemizde tabiri caizse Eğitimde engel olmasın mantığıyla tableti olmayan öğrencilerimize ulaştırılmak üzere 100 tablet teslim ettiler. Ben Belediye başkanımız Hüseyin Doğan şahsında Emet belediyemize teşekkürlerimi sunuyorum. Tableti olmayan öğrencilerimize tablet temini çalışmalarımız sürüyor. Belediyemizin bu anlamda 100 tablet teslimi de nefes almamızı sağlayacak. Emeği geçenlerden Allah razı olsun “dedi.

16 Ara 2020 - 11:18 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.