DOMANİÇ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Başaramayacağımız Hiçbir Şey Yok

Cumhur ittifakı ilçe başkanları açıklamalarda bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yıldıray Aydın ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, Domaniç için birlikte çalışacaklarını söyledi.

BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK

Cumhur ittifakının ilçe başkanları olarak coşkulu bir gün geçirdiklerini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, “Bugün önemli bir gün, yeni yüzyılın temellerini attığımız gün. Her şeyin yeni başlangıcı bugün, Domaniç bugüne kadar hak ettiği noktaya gelemedi. Hak ettiği yönlerde sıkıntı yaşadı. Domaniç’te bundan sonraki süreçte daha iyi noktaya taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra tüm halkımızdan bizlere destek vermesini ve yapmış olduğumuz eksiklikleri bize bildirmesini istiyoruz. Biz sadece kendi gücümüzle bu işi yapmaya kalkarsak hatalar yapabiliriz. Ama tüm Domaniç birlik beraberlik içerisinde olursak yeni yüzyılda, hep beraber çalışırsak, başaramayacağımız hiçbir şey yok. Tüm halk bir araya gelip Domaniç’in güzelliklerini, hep beraber ortaya çıkarmamız lazım. Bunu yapabilmek için de birlikte güç var diyerek 2023 seçimlerini cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yıldıray Aydın, “2023 seçimleri vatanımıza milletimize Domaniç’imize, Kütahya’mıza hayırlı uğurlu olur inşallah. Yoğun bir çalışma sürecinden geçtik. İkinci tura kalan seçimleri de Allah’ın izniyle cumhur ittifakı olarak bütün ilçe başkanı arkadaşlarım, bütün teşkilatların çalışmalarıyla kazandık. El birliğiyle Domaniç’i daha iyi yerlere götürmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” diye konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, “Cumhur ittifakı bileşen olarak yeniden refah partimiz Cumhur İttifakı’na katılım kararı almıştı, seçim sonuçları hayırlı olsun. Ülkemize, milletimize hayırlı kararlar getirsin. Oy veren, vermeyen cumhur İttifakı’na katkısı olan, olmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Yeniden refah partisi olarak her zaman ilçemiz için, ilçemizin gelişmesi için daha önceden yaptığımız gibi, bundan sonra da gece, gündüz çalışmaya devam etmeye söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

29 May 2023 - 13:49 Kütahya/ Domaniç- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.