CHP’de ERÖZ Dönemi

CHP’de ERÖZ Dönemi

Tavşanlı CHP ilçe teşkilatında, Ahmet Mutlu ve yönetim kurulunun istifasıyla boşalan yönetime atanan Diş Hekimi Muzaffer Eröz ve ekibi görevi devraldı.


Ahmet Mutlu’nun ve yönetim kurulunun istifa etmesiyle boşalan CHP Tavşanlı ilçe teşkilatında göreve atanan Muzaffer Eröz ve ekibi, ilçe binasında düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundular.


Muzaffer Eröz, Gönül Kılıç, Mehmet Şentürk, Galip Savaş, Saffet Gülseren, Yalçın Karaaslan, Hikmet Bilgili, Hüseyin Topuz, Deniz Uçar, Ahmet Sevimli, Hüseyin Yurdan’ın yeraldığı listenin il teşkilatı tarafından onaylandığını ve göreve atandıklarını açıkladı.
Eski ilçe yönetimi; Ahmet Mutlu, Gülgün Özgün, Ahmet Erkmen, Ali İhsan Bakır, Mustafa Gürer , partililer ve vatandaşların katıldığı toplantıda, Eröz, yaptığı açıklamada, yaklaşan yerel seçimlere doğru, katılımcı, paylaşımcı bir anlayışla devraldıkları görevi en iyi şekilde yapmayı hedeflediklerini söyledi. Eski Başkan ve yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür eden Eröz, tecrübeleriyle, önerileriyle, desteklerini sürdürmelerini istedi.
Diş Hekimi Muzaffer Eröz, 1979 yılından buyana, kendisine ait özel diş kliniğinde hizmetini sürdürüyor. Eröz ayrıca, sivil toplum kuruluşlarındaki hizmetleriyle tanınıyor.

15 Şub 2012 - 00:00 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.