BU SEÇİMİ KİMSE KAYBETMEDİ

Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, "Bu Seçimi Kimse Kaybetmedi"

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir zafere imza atmasının ardından Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak bu seçimde kimsenin kaybetmediğini söyledi.

Başkan Akçadurak AK Parti ilçe Teşkilatı seçim dönemi boyunca kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy istediler. Bu seçimin kaybedeni yok herkes kazandı diye konuştu.

Türkiye Yüzyılı’na adım attıklarını ifade eden AKçadurak, “Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Ülke olarak şahlanış dönemine giriyoruz. Bu kutlu davaya en fazla destek veren ilçelerden biriyiz. Bizlere oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

29 May 2023 - 22:14 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.