Boşanma Artıyor

Tavşanlı`da Boşanma Oranlarındaki Artış

Tavşanlı Kaymakamlığı, ilçede son yıllarda boşanma oranlarının artması nedeniyle ailelerin korunması amacıyla stratejik plan hazırlama çalışması başlattı.

Tavşanlı Kaymakamlığı, ilçede son yıllarda boşanma oranlarının artması nedeniyle ailelerin korunması amacıyla stratejik plan hazırlama çalışması başlattı.

Kaymakam Numan Hatipoğlu, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre ilçede boşanma oranlarının son yıllarda arttığını bildirdi.

Bu verilerden hareketle ailelerin korunmasına yönelik önlemler almak üzere bir çalışma başlattıklarını ve stratejik plan hazırlayacaklarını belirten

Hatipoğlu, şöyle konuştu:

"İlçemizde maalesef boşanma oranları ortalamanın çok çok üzerinde bir seyir izliyor. Dolayısıyla da aile bütünlüğünü koruma anlamında ailenin sosyal hayat, toplum hayatı içindeki yerini vurgulayıcı önlemleri alıp bununla ilgili neler yapılabileceğini planlamak üzere kurum temsilcilerimizle bir araya geliyoruz. Bu noktada önümüzdeki dönemde bir stratejik plan hazırlayıp uygulamaya koyacağız. Tavşanlı'da toplum hayatımızda, özellikle ailenin korunmasına yönelik gerçekleştireceğimiz çabalardan güzel sonuçlar almayı umuyorum."

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sabahattin Altıntaş, Tavşanlı Belediyesi Evlendirme Memuru Emine Yaşa ile bir grup öğretmen katıldı.

06 Mar 2013 - 00:00 Kütahya/ Altintaş- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.