Bölge Müdürü Erdal Dingil'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Bölge Müdürü Erdal Dingile Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölge Müdürü Murat Demir ile Harita Mühendisi Ramazan Pehlivan; Bölge Müdürü Erdal Dingil'e nezaket ziyaretinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette, yürütülen çalışmalar ve genel konular hakkında görüşüldü.

Bir diğer ziyaret; Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette; basın yayının çok önemli bir parametre olduğunun altını çizen Bölge Müdürü Erdal Dingil; ormancılık çalışmalarının vatandaşlara aktarılmasında büyük katkı sağlayan tüm basın emekçilerine teşekkürlerini ileterek, Başkan Sağlam'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Devlet Su İşleri 34. Şube Müdürü İbrahim Kavak tarafından gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyareti, sohbet havasında geçti ve yürütüle çalışmalar üzerinde konuşuldu.

Kütahya Bilim, Sanat, Kültür ve Tanıtım Federasyonu Başkanı Kerim Vural ile Kütahya Şairler Derneği Başkanı İsa Kahraman da Bölge Müdürü Erdal Dingil'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Bölge Müdürlüğü makamındaki ziyarette Kütahya'nın sahip olduğu kültürel değerler üzerinde konuşuldu ve yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bölge Müdürü Erdal Dingil, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkürlerini iletti.

03 Şub 2023 - 11:04 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.