Belediyeye Yeni Hizmet Araçları

Belediyeye Yeni Hizmet Araçları

Emet Belediyesi 1 milyon 200 bini hibe, 1 milyon 800 bini belediye öz kaynaklarından olmak üzere toplamda 3 milyon tl’ye alınan 7 hizmet aracı düzenlenen törenle belediye araç filosuna katıldı.

Bir adet kepçe, bir adet vidanjör,bir adet yol süpürme aracı,bir adet çöp arabası,bir adet kamyon,bir adet arazöz ve bir adet hizmet aracı için Emet belediyesi önünde sade bir tören düzenlendi.

Törene Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan, Emet belediyesi meclis üyeleri,Ak parti Emet ilçe başkanı Süleyman Ciner,partinin bazı yönetim kurulu üyeleri,ve il genel meclisi temsilcilerinin katıldı.

Araçların memlekete hayırlı olması ve kullananların her türlü kaza ve beladan defi için Emet ilçe müftüsü İsmail Çınar tarafından yapılan duaların ardından kurban kesildi. Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan meclis üyeleri ile birlikte araçları dolaşarak tanıtımını yaparken, tören sonrası açıklamalarda bulundu.

Göreve geldikten sonra hizmet kalitelerini artırmanın araç filolarını yenileme ve geliştirmekten geçtiğini inandıklarını ifade eden Başkan Doğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“ Bizlere hizmet şansı veren değerli Gazi Emetlilere şükranlarımı sunarken, halkımıza hizmet vermeyi nasip eden rabbime hamdüsenalar ediyorum. Araçlarımızın 1 milyon 200 bin maliyetli 2 si hibe yolu ile belediyemize kazandırılmıştır. Bu araçlarımızın belediyemize kazandırılması adına başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve şehircilik bakanımız sayın Murat Kurum’a, Çevre ve şehircilik bakan yardımcımız sayın Fatma Varank’a,Ak parti Kütahya Milletvekillerimize , Ak parti il başkanlığımıza,Ak parti ilçe başkanlığımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

7 aracımızın 5 ‘i ise 1 milyon 800 bin tl olmak üzere belediyemiz öz kaynakları ile alınarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Bu araçların alımında katkılarından dolayı belediye meclis üyelerimize ve emeği geçen belediye personelimize teşekkür ediyorum. Bu araçlarımızı halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek adına belediyemiz arça filosuna kazandırılmıştır. Bu yağmur bereketli günlerde bizlerde yeni kazandırılan araçlarımızla birlikte 2021 yılını hizmet ve yatırım ve hizmet yılı ilan edeceğiz. Halkımıza hayırlı olsun “dedi.

Emet belediyesinin 2 pikap ve yeni bir cenaze yıkama aracı alımı içinde gerekli çalışmaları başlattığı öğrenildi.


27 Oca 2021 - 11:18 Kütahya/ Emet- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.