BAŞVURULAR 30 HAZİRAN'A UZATILDI

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası, "Aidat Borçlarının Yapılandırılması İçin Başvurular 30 Hazirana Uzatıldı"

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası 7440 sayılı kanun kapsamında yapılandırma başvuru sürelerinin uzatıldığı bildirildi.

31.12.2022 tarihine kadar olan tüm aidat borçlarının gecikme faizinin silinerek anaparayı 9 taksite kadar yapılandırılacağını belirten Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, üyelerimiz 30 Haziran 2023 tarihine kadar bu konuda başvurularını yapabilirler dedi.

Öztürk, “Üyelerimiz yapılandırma başvurularını kaşeleri ile odamıza başvurarak ya da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin internet sitesinden veya E-Devlet üzerinden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği-Kimlik Doğrulama Hizmetleri-TOBB Oda/Borsa Bilgi sistemi linkini kullanarak yapabilecekler” dedi.

Kayıtları terk durumunda olan üyelerin durumlarına da değinen Başkan Öztürk, “Vergi dairesinde kayıtları tek durumunda olan üyelerin odamızdan kayıtlarını sildirmeleri halinde 7440 sayılı kanun kapsamında vergi mükellefiyetleri sona erdiği tarihten sonra tahakkuk etmiş borçları ile gecikme zamları tahsil edilmeyecek” ifadelerini kullandı.

30 May 2023 - 18:35 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.