Antika eserleri inceledi

Başkan Işık, antika eserleri inceledi

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, antikacı esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Tezgahları tek tek dolaşarak bilgi alan Başkan Işık, antika eserleri inceledi.
Bu hafta 4. kez kurulan pazarı ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Antikacılar Derneğimizin ayda bir kez pazar günleri açtığı antika pazarındayız. Şuan pazarımız 4. ayında. Daha önce ziyaret etme imkanı bulamamıştık. Şehrimizde antika eser satan hemşehrilerimiz ve çevre illerden gelen antikacılar, buraya ayda bir kez gelip hem ellerindeki antika eşyaları satarken hem de vatandaşımızın elindeki antikaları alıp pazarı canlı tutuyorlar. Şehrimize hayırlı olsun. Bu işle uğraşan esnaflarımıza ve hemşehrilerimize hayırlı alışverişler diliyorum” dedi.
Kütahya Antikacılar Dernek Başkanı Adem Akgün ise, 4. pazarın kurulduğunu ve katılımın yoğun olduğunu ifade ederek, vatandaşların ve esnafların memnun olduğunu söyledi. Akgün, “Başkanımız çok büyük bir destek verdi. Kütahya Antikacılar Derneği olarak Başkanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

05 Haz 2023 - 16:28 Kütahya/ Kütahya- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.